ETW-er bij Boom professionals: veel variatie, gezelligheid en ontwikkeling!

 • Barneveld
 • 2 jaar
 • 40 uur
Ik heb interesse

Reageer vandaag nog!

Dit kun je verwachten

 • Een prettige en gezellige werksfeer!
 • Ontwikkeling vinden wij erg belangrijk, daarom krijgen collega’s de tijd en ruimte om cursussen of e.v.t opleidingen te volgen!
 • Variatie binnen de werkzaamheden!
 • Werken met kwalitatief, goed gereedschap

Ons verlanglijstje

 • Je bent in bezit van rijbewijs B, BE is een pré!
 • Je bent in staat om goed en duidelijk met opdrachtgevers te communiceren.
 • Je beschikt over enkele jaren werkervaring met bomen.
 • ETW-er zijn is een pré.
 • Je hebt een goed gevoel voor humor en de capaciteit om jouw ervaring te delen met collega’s die minder ervaring hebben.

Over Boom Professionals

Hier bij Boom professionals zijn we toegewijd aan een breed scala aan boom zorg: onderzoek, advisering, beplanting, verplanting, verzorging, beheer en verwijdering, en dit alles gedreven door onze liefde voor de natuur.

Onze gecertificeerde European Treeworkers kom je tegen in tuinen, parken, openbare ruimtes en op het landgoed. Ze delen onze gemeenschappelijke passie: het scheppen van een gezonde leefomgeving met een evenwichtig en gezond bomenbestand. Elke boom en elk boomgemeenschap willen we met veel professionele zorg laten groeien.

Wij zijn op zoek naar een nieuwe enthousiaste collega die onderdeel wilt zijn van een groeiend team. Onze voorzieningen zijn uitstekend, inclusief nette bedrijfsvoertuigen, hoogwaardige materialen, modern gereedschap en de nieuwste technologieën. Bovendien organiseren we regelmatig gezamenlijke activiteiten, zoals het bezoeken van vakbeurzen, vrijdagmiddagborrels en genieten we tijdens kerst van heerlijk Italiaans eten van een foodtruck.

Ik heb interesse

Onze werkzaamheden

De variëteit in projecten is groot! Zo zijn wij dagelijks bezig met onderhoud, het planten van bomen, het verplanten van bomen, maar ook met het verwijderen van bomen. Dit doen we bij particuliere klanten, maar bijvoorbeeld ook bij recreatieparken. Hier beheren wij het hele bomenbestand. Ook voeren wij boomveiligheidscontroles uit voor zowel particulieren als gemeentes.

Daarbij proberen wij in alles de natuur en een groene leefomgeving te stimuleren en brengen wij het belang van bomen elke dag weer een stukje meer onder de aandacht door onze kennis te delen!

Ik heb interesse

Tijd voor een bakkie!

Wij zijn BOOM professionals. Experts, verzorgers en enthousiaste supporters van bomen. Onze missie is om de waarde van bomen te vergroten. Onder het genot van een bak koffie leren we je graag beter kennen, en vertellen we graag meer over onze toekomstplannen. Afspraak maken?

Neem contact op met ons door onderstaand formulier in te vullen!

Kom werken bij het team van

Ik heb interesse

Vul dan hieronder je gegevens in. Wij nemen contact met je op om een afspraak maken.

WhatsApp met Tim Kleinleugenmors van

Ik wil nog meer weten

Heb je vragen, wil je meer weten of twijfel je of je geschikt bent? Stuur Tim Kleinleugenmors een WhatsApp op 06 53 30 93 77 of mail naar info@boomprofessionals.nl.